mold-design-suntime-mold

Det er flere produksjonsprosedyrer for å lage en presisjonssprøytestøpe.Og kvaliteten på design og hver prosedyre påvirker den endelige kvaliteten på presisjons-injeksjonsformer.Derfor må vi være oppmerksomme på alle aspekter når vi designer støpeformer og produserer presisjonssprøyteformer.Her er 8 punkter vi tror vi trenger å vite for fremstilling av plastsprøytestøpe.

1. I begynnelsen av designet for hver presisjonssprøyteform er det et must å bestemme åpningsretningen og skillelinjen for å sikre at strukturen til formen er enkel nok og lett å behandle.De kjernetrekkende gliderne bør minimeres så mange som mulig og gjøre det beste for å unngå skillelinje på utseendet til plaststøpte produkter.Dette gjør vi normalt i en DFM-analyse for kundenes godkjenning.

2. Den grunnleggende kompetansen til en presisjonsinjeksjonsformdesigner, de er pålagt å forstå designdetaljene til hver form og riktig bruk av hver moldkomponenter slik at de kan designe hele formstrukturen nøyaktig.

3. Når de designer en presisjonssprøytestøpeform, må designere sjekke om selskapet vårt har laget det lignende produktet før, og forstå den lignende situasjonen under maskinerings- og støpeproduksjonen, og lære av tidligere erfaring og få gode leksjoner.

4. Som designingeniører for presisjonssprøytestøpeformer, må de vurdere mulige resultater av støpeformprøven og fremtidig modifikasjon av støpeformen du har designet, og lære av tidligere erfaring og få gode leksjoner. 

5. Når støpeformen designes, er det svært viktig å velge riktig trekkvinkel for avstøping, slik at den kan sørge for vellykket avforming og/eller unngå at sprøytestøpeproduktet blir riper.

6. Når du designer en plastsprøytestøpeform, er det viktig å vurdere utseendet og ytelsen til plastdelene og den mulige motsetningen mellom forskjellige maskineringshåndverk.

7. Design mange låselåser som skal brukes sammen slik at formens levetid ikke blir påvirket på grunn av skaden på en eller to av dem.Og det vil være bedre å bruke radius så mye som mulig i formdesignen for å øke styrken til formen.

8. Vurder noen flere alternativer før du designer en presisjonssprøyteform og estimer fordelene og ulempene ved hvert alternativ, og velg det beste.

Som støpeformdesigner av presisjonssprøytestøpeformer, må vi hele tiden lære ny støpeformteknologi og lære mer om nye og komplekse støpeformstrukturer, i dette tilfellet kan vi bruke det i praksis for å forbedre muligheten for suksess i mindre støpeformforsøk.


Innleggstid: sep-08-2021