Hvordan finne en god leverandør av plastinjeksjonsstøpeformer i Kina?

Mange støpeformimportører kan ha et vanskelig problem med å finne en god leverandør av støpeformproduksjon i Kina, her er noen tanker jeg vil dele basert på min arbeidserfaring med globale kunder disse årene.

Sammendrag av hvordan du finner en god leverandør av sprøytestøpeform i Kina

For det første, finn ut om en formprodusent er god nok eller ikke før du legger inn bestillinger ved å kontakte dem for et tilbud etter undersøkelse av selskapets bakgrunn i Google.På denne måten kan du sjekke kommunikasjonsnivået deres, inkludert responstid og tålmodighet.Sjekk deretter prisen og om den er profesjonell nok med all detaljert informasjon som stål, hulrom, injeksjonssystem, utstøtingssystem, potensielt problem for muggslipp og så videre.I mellomtiden kan du også be om en DFM for å se om deres tekniske idé passer for deg.

For det andre, hvis de får deg til å føle deg trygg og komfortabel, fortsett å sjekke med en liten prøvebestilling, du vil se mer om deres kommunikasjonsferdigheter, tekniske nivå, produksjonsstyring, feilsøkingsevne og deres relaterte arbeidserfaring.

En god formprodusent er ikke bare bra for å bruke markedet, men kan også være en fremtidig partner for å løse problemene dine med raskere tid og lavere kostnader.

Hvordan estimere om en formprodusent er god nok eller ikke for deg før du legger inn bestillinger?

hvordan-finne-en-god-form-maker-i-kina-soltid-form
IMG_0848-min

For det første, hvis du kan reise for å revidere fabrikken, ville det vært flott.Du kan se utstyret og produktene deres med egne øyne.

Og du kan ha mer tid til å snakke med flere mennesker der for å vite dypere om deres kommunikasjon og tekniske kunnskaper.

Imidlertid liker ikke alle å reise langt unna, spesielt under tilstanden av Covid-pandemien.

I dette tilfellet må du sjekke nøye med e-post/telefoner om deres daglige kommunikasjonssvar rettidig eller ikke;om de kan svare på spørsmålene dine på alle sider eller alltid trenger at du spør med flere e-poster.

Og du kan også sjekke om prisen deres er god og stabil ved å be om 5 ~ 8 tilbud.For det andre kan du velge ett lite mulig prosjekt og kreve en gratis DFM for å sjekke deres grunnleggende designferdigheter.Og sist, men ikke minst, må du sjekke om dine potensielle leverandører holder ordene sine.

For eksempel sa de at de ville svare deg tilbudet innen 48 timer, men de gjorde det ikke i tide og la deg ikke merke til grunnen på forhånd, da tror jeg de kanskje ikke er en leveringsleverandør til rett tid også .

I Suntime Mould har vi over 10 års erfaring med å jobbe for globale kunder, og noen av dem utvidet mer og mer marked etter å ha jobbet med oss.Vår rettidige service og respons gjør at de føler seg trygge for ethvert prosjekt, vi er ikke den beste leverandøren, men kvaliteten vår er akkurat god nok for dem, og viktigst av alt, vi holder ordene våre og finner aldri unnskyldninger når problemer kommer.Selv om mer enn 98 % er svært små problemer blant problemer som knapt skjedde, tok vi ansvaret deretter etter å ha sjekket og ga dem akutte og permanente løsninger.

Hvordan fortsette å sjekke etter å ha lagt inn en prøvebestilling?

Etter at du har lagt inn en liten løypebestilling til din nyeleverandør av støpeform, har du flere måter å inspisere dem på.

For det første,før formproduksjon er formdesign en veldig viktig og kritisk start.

Under diskusjonen og kommunikasjonen kan du sjekke deres erfaring og formbyggingsferdigheter.

For det andre,under støpeformproduksjon kan du sjekke om de har betimelig svar på dine spørsmål og krav.

Om den ukentlige rapporten ble sendt til deg i tide og tydelig, og om selgerne og ingeniørene kan jobbe tett for å få prosjektet til å gå problemfritt.

4-min

For det tredje,når T1-datoen kommer, kan du sjekke om de holdt ordene sine og gjorde støpeprøven i tide.Normalt, etter muggprøve, vil leverandøren gi en prøverapport med mugg- og prøverbilder og fortelle deg at problemene har oppstått og deres forslag eller løsning på rettelser.1~3 dager senere må prøveinspeksjonsrapporten leveres for å la deg sjekke dimensjonen.

Etter din godkjenning vil T1-prøvene bli sendt til deg for kontroll med ekspress.Under denne prosessen vil du se deres T1-evne.De fleste av Suntimes kunder er veldig fornøyde med våre T1-prøver.

For det fjerdede fleste former kan ikke være perfekte når T1, korrigeringer eller modifikasjoner er uunngåelige.Under rettelsene eller endringene kan du sjekke leverandørenes kommunikasjonsevne og responstid.

I mellomtiden kan du se hvor raskt leverandøren kan fullføre modifikasjonene og hvor mye kostnad det vil være for modifikasjonen forårsaket av endringene dine.Noen selskaper har lang modifikasjonstid og svært høye modifikasjonskostnader.

Etter den første lille bestillingen vil du vite endringstiden og kostnadsnivået til denne leverandøren.

Endelig,IP-en din er veldig viktig.Noen selskaper liker å bruke nye former eller deler bilder for å gjøre reklame på internett.Med mindre du var enig, synes jeg ikke det egner seg å vise de HELT NYE formene med innlegg og delebilder.

I Suntime-teamet har vi ikke lov til å vise nye former med hulrom og kjerneinnsatser eller nye deler, det er vårt ansvar å holde de nye produktene dine konfidensielle.

For et formproduksjonsprosjekt er alle tingene nevnt ovenfor viktige.Leverandører og kunder er forretningspartnere og venner, vi streber alltid etter vinn-vinn-status, kunders suksess er leverandørers suksess!

Forfatter: Selena Wong / Oppdatert: 2023-02-10


Innleggstid: 10. oktober 2022