plast-verktøy-i-suntimemould

Når et produkt går til stadiet av formfremstilling, er ledetid veldig viktig for å sikre at produktene kan lanseres på markedet i tide.Så hvis verktøyets ledetid kan være så kort som mulig, vil det hjelpe mye for sluttkunder å bringe sine nye produkter til markedet.Så, hvordan lage plastinjeksjonsformene med kortere ledetid?Nedenfor er vår mening for din referanse.

1. Leverandører må først be om kundenes tidsforespørsel for prøver og former, slik at de kan anslå en grov tidslinje for dette prosjektet.(Hvis de ikke kan gjøre det, må de være ærlige overfor kundene.)

2. Forkort designtiden.Når en del går til verktøystadiet, er det normalt mange steder som må endres for å gjøre den egnet for verktøy, for eksempel endring av trekkvinkel, veggtykkelse og underskjæringer og så videre.I dette tilfellet vil kommunikasjon mellom kundenes ingeniører og moldleverandører være svært effektiv.Suntime lager DFM-er til kunder på forhånd for å vise områdene der vi mener det må endres og sendes til kunder veldig raskt innen 1~3 dager, avhengig av delenes mengde og kompleksitet.Salg og ingeniører gir alltid påminnelser i tide og følger nøye etter kundenes tilbakemeldinger for å unngå potensiell tidssløsing.Etter at DFM er i orden, begynner vi å lage 2D-design, selv om innskuddsbetalingen ikke har kommet til oss.For å spare tid lager vi alltid design på forhånd.Normalt trenger 2D-formdesign 1~3 virkedager og 3D-formdesign trenger 2~4 virkedager.Våre designere jobber veldig effektivt, og det sikrer vår korte designtid.

3. Under designstadiet er lett og fullstendig forståelse av hverandre og rettidig kommunikasjon også viktig, det kan spare tid for unødvendige e-poster eller telefonsamtaler.Suntime mold-teamet kan snakke og skrive engelsk veldig bra, ingeniører kan svare på engelske e-poster direkte.Og når det er behov for å ha en telefonkonferanse, kan teamet vårt gjøre det når som helst.

4. Deretter kommer det til muggproduksjonsstadiet.Teoretisk sett kan ikke produksjonstiden forkortes, da vi alle vet at god kvalitet trenger nok tid.Imidlertid er det alltid en akutt situasjon noen ganger.Når kunder trenger kortere tid, kan Suntime mold-teamet prøve T1 mold 1 ~ 2 dager i forveien ved å arrangere nattarbeid gratis.Men vårt forslag er ikke å presse for mye for produksjon.

5. Nå er det viktigst å forkorte den totale ledetiden – antall ganger for muggforsøk.Muggfremstillingstiden er fast, men muggforsøk er ikke fikset ettersom korreksjoner og modifikasjoner skjer veldig ofte.Antall ganger muggforsøk er et stort potensielt element i tidssløsing.Etter T1 må leverandørene først sjekke problemene og om formstrukturen og formkomponentene må forbedres;inspiser støpeparameteren for å se om det er en bedre måte å utføre sprøytestøpingen på.Og hvis formstrukturen ikke kan hjelpe, må ingeniører finne ut om det fortsatt er problemer i delens struktur og hvordan man gjør endringen basert på å ikke endre sammenstillingsstrukturen.Etter å ha fått den endelige konklusjonen, må ingeniører lage en formprøverapport med bilder for å vise problemene og våre løsninger for kundens godkjenning.Samtidig må støpesporvideo, støpeparameter og prøveinspeksjonsrapport leveres til kundene for diskusjon.Etter å ha fått kundenes godkjenning av korrigering og modifikasjon, må vi ordne arbeidet med en gang og gjøre vårt beste for å rette opp alle problemer i neste prøveversjon.Normalt, for små problemer, kan T2 skje 1 uke senere, og for komplekse problemer kan det trenge 2 uker.Å kontrollere det totale antallet løyper innen 3 ganger er en veldig god måte å spare tid og kostnader.

 

Suntime mold har mange års erfaring med å jobbe med globale kunder, deres tilfredshet er vår store tillit til å si at vi også kan samarbeide med deg.

 


Innleggstid: 09-november 2021